maandag, 15 april 2024

Potgrond/tuinaarde actie van DSC Handbal is gestart

DIEPENVEEN – Wie wil er nu niet graag potgrond/tuinaarde gratis thuisbezorgd krijgen? De jaarlijkse potgrond/tuinaarde-actie in samenwerking met Boomkwekerij en tuincentrum Gooiker is gestart.

Binnenkort ontvangen de inwoners van Diepenveen een flyer in de bus met alle informatie over de potgrondactie. De bestelde producten worden vanaf 6 maart uitgeleverd. Er valt niet precies te zeggen of álles ook 6 maart geleverd wordt, dit in verband met de Corona-maatregelen, maar eind maart kunt u er zeker van zijn dat u uw bestelling aan huis bezorgd hebt gekregen. Meer informatie over de aktie en het bestellen kunt u vinden op www.dorpspleindiepenveen.nl

Vorig artikel15 nieuwe COVID-19 besmettingen op vrijdag in Deventer
Volgend artikelColumn Marcel Schoemaker: Bol.com
error: Content is beschermd!!!