BATHMEN/COLMSCHATE – ‘T Hof van Colmschate en De Heeren van Dorth in Bathmen hebben de handen ineengeslagen voor de organisatie van een speciale wandeling op zondag 28 februari. De route, het zogenaamde ‘rondje Bannink’, meet ongeveer 14 km en voert tussen de beide horecagelegenheden.

Starten kan tussen 10.00 en 15.00 uur bij beide horecalocaties. De deelnemers krijgen bij de start koffie of thee en de wandelroute mee. Ze wandelen dan via een mooie route óf naar Bathmen of naar Colmschate. Daar aangekomen krijgen ze een snack mee met de route om weer terug naar het startpunt te komen. Op het eindpunt krijgen ze nog een snack. De deelnamekosten bedragen 10 euro per persoon. Betalen kan alleen met gepast contant geld bij de start.

Aanmelden kan bij de Heeren van Dorth op tel. 0570-541285 (uiterlijk zaterdag 27 februari 17.00 uur). Geef daarbij ook het gewenste startpunt aan. De organisatie vraagt om met maximaal twee wandelaars tegelijk te komen.