DEVENTER – Met grote verslagenheid heeft Go Ahead Eagles kennis genomen van het overlijden van Jax, het zoontje van onze doelman Mitchel Michaelis en zijn vriendin Jenn. Woorden schieten te kort om dit hartverscheurend verdrietige nieuws te beschrijven.

Spelers, staf en medewerkers van de club leven intens mee met Mitchel en Jenn, die afgelopen zomer met trots de geboorte van Jax kenbaar maakten. Nadien moest Jax een oneerlijke strijd tegen een zeldzame ziekte leveren. Een strijd die hij onmogelijk kon winnen. Afgelopen nacht moesten Mitchel en Jenn helaas afscheid nemen van Jax.

Morgenavond spelen Go Ahead Eagles en FC Volendam, de vorige club van Mitchel, met rouwbanden tijdens het onderlinge duel dat beide clubs in De Adelaarshorst spelen. Daarnaast dragen de spelers van zowel Go Ahead Eagles als FC Volendam voor aanvang van de wedstrijd een speciaal t-shirt om hun steun en medeleven te betuigen aan Mitchel en Jenn.

“De verslagenheid bij onze jongens is groot”, omschrijft Kees van Wonderen de gemoedstoestand binnen zijn spelersgroep. “De wedstrijd van morgen spelen we daarom niet alleen om een sportief resultaat te behalen, maar ook voor Mitchel.”

Spelers, staf en medewerkers van Go Ahead Eagles wensen Mitchel en Jenn alle kracht om dit enorme verlies te verwerken. De gedachten van iedereen bij de club zijn bij jullie.

Vorig artikelDe Rozijnenkorf gaat online verder
Volgend artikelWoningcorporatie Rentree gaat 216 woningen in de Rivierenwijk verduurzamen