zaterdag, 20 april 2024

Groene containers worden even niet geleegd

DEVENTER – Het zware winterweer zorgt er voor dat alle inzamelingen die voor vandaag gepland staan, niet door gaan. Veel wegen zijn onbegaanbaar. Vandaag maandag en morgenochtend wordt gekeken wanneer de huis-aan-huisinzameling kan worden hervat.

Berichten uit andere gemeenten en provincies laten zien dat er de hele week geen Gft opgehaald gaat worden

Ook ondergrondse containers kunnen vandaag niet geleegd worden: de inzamelwagens kunnen de locaties niet bereiken. Plaats niets naast de containers. Er wordt hard gewerkt om de locaties weer bereikbaar te maken.

Update maandagavond 8 februari

Vanwege de sneeuw, gladheid en strenge vorst wordt groente-, fruit- en tuinafval (gft) tot nader orde niet ingezameld. Pas wanneer het dooit kunnen we deze inzameling hervatten.

Alle andere huis-aan-huis inzamelingen, zoals papier, pmd, restafval, BEST-tas en glas, gaan in ieder geval op dinsdag 9 en woensdag 10 februari niet door. Ook de chemokar kan deze dagen niet de weg op en het grof vuil wordt niet opgehaald.

Komende dagen gaan wij  aan de slag om op drukke plekken de milieustraatjes met (ondergrondse) containers, bijvoorbeeld bij supermarkten, weer bereikbaar te maken. Zodat u daar weer terecht kunt en ook onze inzamelwagens de locaties kunnen bereiken.

Op maandag 8 februari was ons KlantContactCentrum telefonisch niet bereikbaar, alleen per mail en WhatsApp. Naar verwachting zijn we dinsdag 9 februari weer gewoon telefonisch bereikbaar.

Vorig artikelOchtendshow “Schoppema schopt je je bed uit” bestaat 25 jaar op Deventer radio
Volgend artikelMaandag 8 februari test- en vaccinatielocaties open
error: Content is beschermd!!!