DEVENTER – Vanaf vandaag, maandag 15 februari, worden huis-aan-huis inzamelingen weer hervat. De groene container haalt Circulus-Berkel de hele week niet op. In plaats daarvan halen ze de grijze op die vorige week niet kon worden geleegd door de sneeuwval.
Circulus-Berkel heeft iets meer tijd nodig dan normaal gezien de omstandigheden. We hopen hiervoor op uw begrip.
Plaats uw container op een voor de ophaalwagen toegankelijke plek, desnoods een straat verder. Laat de container staan tot deze geleegd is. Glas, papier en de BEST-tas worden niet ingehaald. Als u glas of papier hebt buiten gezet, dan verzoeken wij u om dat weer binnen te halen.

De grijze container is vorige week niet geleegd. Circulus-Berkel haalt deze lediging in. De grijze container wordt deze week dus ‘extra’ opgehaald. De groene container wordt niet geleegd. De kans is groot dat de inhoud van de groene container is vastgevroren.

Vorig artikelPolitie Deventer nog meer betrokken bij wijken
Volgend artikelDeventer leest door – Deventer Boekenweek online