DIEPENVEEN – De oliebollenkraam op het Dorpsplein is voorlopig nog niet uitgebakken. De bedoeling was t/m 31 december, maar ik kreeg veel vraag vanuit het dorp of ik wat langer kon en wilde blijven. Ja, natuurlijk wilde ik dat, graag zelfs. Na overleg met de gemeente is mijn vergunning verlengd t/m 22 maart. De openingstijden zijn wel iets aangepast:

  • Donderdag 11.00 – 18.00
  • Vrijdag 10.30 – 18.00
  • Zaterdag 10.30 – 17.00
  • Zondag 11.00 – 17.00

Ik probeer het assortiment nog steeds elke dag af te wisselen, maar als de klant een wens heeft mogen ze mij ook altijd een privébericht sturen via mijn Facebookpagina ‘Oliebollenkraam Diepenveen’. Wij zorgen dat uw oliebollen dan klaarstaan op het afgesproken moment. Voorlopig bakken wij nog onze oliebollen, maar in oktober komen wij zeker terug! Dat is toch een mooi vooruitzicht in deze tijd!

Stefanie van Hezik, Oliebollenkraam Diepenveen

Vorig artikelDeventer leest door – Deventer Boekenweek online
Volgend artikelEerste uur gratis parkeren in gemeentelijke parkeergarages