DEVENTER – Wil je een paar dagen de onrust van deze tijd achter je laten, even bewust onthaasten of op een rustige plek studeren of werken? Of wil je je juist even proeven van het kloosterritme, en tijdens je verblijf kennismaken met de getijdengebeden? Het kan allemaal: voel je welkom in het gastenhuis van Klooster Nieuw Sion! Inwoners van Deventer en omgeving kunnen in februari en maart tegen een extra, lage prijs overnachten.

Omdat we aan onze gasten merken hoe belangrijk rust, ‘er even uit zijn’ en de buitenlucht voor hen is in deze tijd, maken we het tijdig mogelijk om tegen een lage prijs te overnachten op Nieuw Sion, gelegen in de bossen in het buitengebied van Deventer. Met een tijdelijke ‘lockdown-actie’ kunnen inwoners van Deventer en omgeving voor 25 euro per nacht (incl. ontbijt) een kamer boeken”, zo laat een woordvoerder weten.

Coronaproof
Door de grootte van het klooster, en doordat we ons houden aan de maatregelen van het RIVM, is coronaproof verblijf op Nieuw Sion goed mogelijk. Gasten voelen zich veilig en thuis op het klooster.

Meer informatie
Kijk op www.nieuwsion.nl/onthaasten voor meer informatie en hoe je direct een gastenkamer met korting kunt boeken.

Vorig artikelColumn Marcel Schoemaker: Dooien
Volgend artikelSchilderij van De Waag vrolijkt woonzorgcentrum Humanitas op