DEVENTER – Het aanvangstijdstip van de competitiewedstrijd Go Ahead Eagles – Roda JC is met twee uur vervroegd. Dit betekent dat de aftrap van het duel aanstaande vrijdag (2 april) niet om 20:00 uur, maar om 18:00 uur plaatsvindt.

Tot het vervroegen van het aanvangstijdstip is op verzoek van zowel Go Ahead Eagles als Roda JC besloten in overleg met de Coöperatie Eerste Divisie (CED) en ESPN. Door de aftrap te verplaatsen naar 18:00 uur kan Go Ahead Eagles – Roda JC live op het hoofdkanaal ESPN worden uitgezonden. De Supportersvereniging staat garant voor de productiekosten van de live registratie die voor rekening van Go Ahead Eagles komen. “Daar zijn we de Supportersvereniging uiteraard zeer dankbaar voor”, aldus Jan Willem van Dop

Vorig artikelDe natuur komt binnen in het Deventer Ziekenhuis
Volgend artikel150e strip over De Familie Koek door tekenaar Reindert Meutstege