DEVENTER – Na zeventien jaar vertrekt  directeur Jan Jette Donker bij Het Groenbedrijf. Donker heeft een nieuwe functie aanvaard als teamleider bij de gemeente Westerveld en wordt per 1 april opgevolgd door Remco Westra. Westra is als teammanager Inrichting en Beheer Leefomgeving bij de gemeente Deventer een goede bekende van Het Groenbedrijf en als interim-directeur aangesteld tot 31 december van dit jaar.

Jan Jette was vanaf de oprichting van Het Groenbedrijf in 2005 directeur en is vervlochten met de geschiedenis van het bedrijf. Samen met de honderdzestig medewerkers heeft hij het onderhoud van het openbaar groen georganiseerd en uitgevoerd. Hij was de drijvende kracht achter veel innovaties en stond altijd tussen zijn mensen. Jan Jette: ‘’ik laat met trots een prachtig bedrijf achter waar ik heb samengewerkt met een fijne groep mensen’’.

Remco: ‘’ Ik neem de mooie uitdaging aan om Het Groenbedrijf verder door te ontwikkelen de jaren ‘20 in. Ik heb er enorm veel zin in!

In Het Groenbedrijf kwamen in 2015 de groenafdelingen van de gemeente en Sallcon samen onder de naam Deventer Groenbedrijf BV.

Vorig artikelSchalkhaar krijgt eigen commercieel radiostation op AM 675
Volgend artikelGeld voor extra activiteiten voor jongeren in coronatijd