DEVENTER – Pasen komt er weer aan. Helaas mogen restaurants en cafés u nog steeds niet ontvangen. Maar ze proberen het wel wat makkelijker voor u te maken, door hun paasmenu bij u thuis te bezorgen. De horeca in Deventer, die u en ons, ieder jaar weer vermaakt met hun gezellige terras, heerlijke eten en fijne drankjes, hebben het nog steeds heel zwaar. Daarom roepen zij u op om dit jaar, in ieder geval één keer, tijdens Pasen bij hen een diner of brunch te bestellen. Het is nodig en er is genoeg keus in diversiteit aan restaurants.

Na het succes van een speciale Deventer Kerstmenukrant en Valentijnsdag menukrant, heeft Mediaburo Schoppema, uitgever van het Deventer Nieuws, nu ook een “Deventer Paas Menukrant” als bijlage toegevoegd in deze editie. De restaurants die in deze bijlage staan bieden u een ruime keus voor heerlijke culinaire paasdagen (sommige restaurants al vanaf Goede Vrijdag). Koop ook uw favoriete wijn en bier bij de diverse cafés in de binnenstad. Wees loyaal en koop lokaal.

Vier dit jaar Pasen thuis, samen met de Deventer horeca!

Vorig artikelPop-up camping For-rest Glamp opent haar deuren aan de oevers van Bussloo
Volgend artikel‘Familie Overstraat’ geeft Miss Bettie nieuwe kans