DEVENTER – Even geen zin of tijd om te koken na een drukke dag of heb je iets te vieren? Dan kun je nu je favoriete McDonald’s producten makkelijk thuis laten bezorgen via McDelivery.

Vanaf vandaag bezorgt McDonald’s haar producten ook in de omgeving van McDonald’s restaurant Deventer de Scheg via Thuisbezorgd.nl. Via McDelivery kunnen gasten burgers en menu’s eenvoudig thuis laten bezorgen.

Restaurant Manager Carolien van Dooren vertelt enthousiast: “Het is geweldig dat we, samen met ons team, onze gasten in Deventer nu blij kunnen maken met al het lekkers wat wij te bieden hebben. Zeker nu onze gasten niet naar ons toe kunnen komen, is het fantastisch dat we hen nu thuis kunnen laten genieten van onze heerlijke producten!“

Het bestellen is heel simpel. De gebruiker bezoekt de website of downloadt de Thuisbezorgd.nl-app voor Android of iOS, selecteert het restaurant naar keuze, bestelt zijn favoriete McDonald’s producten en betaalt in de app met zijn of haar iDEAL, creditcard of PayPal account. Zodra de koerier op enkele minuten afstand van het restaurant is, ontvangt het restaurant een seintje om de bestelling te bereiden. De koerier meldt zich in het restaurant, haalt de bestelling op bij het restaurant en bezorgt de McDelivery bestelling dan binnen gemiddeld tien minuten op de door de gebruiker ingevoerde locatie.

Vorig artikelBezoek aan de Fanstore GA Eagles weer mogelijk op afspraak
Volgend artikelSamen daken vergroenen in Colmschate-Zuid