dinsdag, 16 april 2024

Bezoek aan de Fanstore GA Eagles weer mogelijk op afspraak

DEVENTER – De deur van de Fanstore stond de afgelopen tijd al op een kier, maar vanaf aanstaande woensdag gaat de deur weer een stukje verder open. Op afspraak kan er weer een bezoek worden gebracht aan de Fanstore voor het kopen van je Eagles-artikelen.

De Nederlandse regering maakte vorige week een aantal versoepelingen van de coronamaatregelen bekend. Eén van die versoepelingen is dat winkels vanaf 3 maart weer klanten mogen ontvangen, mits aan een aantal voorwaarden wordt voldaan. Voor de Fanstore betekent dit dat het elke woensdag weer mogelijk is om tussen 13:00 en 17:00 uur tegelijkertijd twee supporters per tijdsslot van een kwartier te ontvangen.

Wil je aanstaande woensdag (of een van de daaropvolgende woensdagen) de Fanstore bezoeken? Stuur dan een e-mail naar fanstore@ga-eagles.nl en geef aan naar welke dag en tijdstip je voorkeur uitgaat. Go Ahead Eagles laat je vervolgens per e-mail weten in welk tijdsslot je welkom bent om langs te komen in de Fanstore. 

Overigens blijft het ook nog steeds mogelijk om je bestelling voor de Fanstore te doen via het ‘click & collectsysteem’. Klik op deze link om te lezen hoe dat in zijn werk gaat. 

Vorig artikelEerste geslaagde editie Deventer Denkt Mee Festival (video)
Volgend artikelMcDelivery nu ook te bestellen in gedeelte van Deventer
error: Content is beschermd!!!