“De coronabeperkingen brengen ons best veel narigheid, al heeft de één er meer last van dan de ander. Maar zoals elke crisis biedt deze ons ook kansen, al is het maar om even stil te staan bij ons leven. Waar zijn we (tot nu toe) het meest tevreden over en vooral: waar worden we écht blij van, ook in coronatijd? Hoe kunnen we steeds meer aandacht besteden aan datgene wat ons bezielt, zodat we van overleven steeds meer naar voluit leven gaan?”

Aan het woord is Rob van der Niet, healer, magnetiseur en spiritueel begeleider. Rob heeft zich kort geleden met zijn praktijk Equilibre (‘evenwicht’) in Voorst gevestigd en begeleidt mensen die graag wat moeitelozer door het leven willen gaan; mensen die hun leven meer in lijn willen brengen met datgene waarvoor zij hier op aarde zijn.

Diep geluk

“Dat klinkt misschien wat zweverig,” verduidelijkt hij, “maar zelfs als je niet gelooft in een ‘missie’ of een ‘doel’ van het leven, ook dán zijn er altijd dingen waar je helemaal van opbloeit, waar je hart van opengaat. Dat je het leven door je heen voelt stromen, dat je rondloopt met een glimlach op je gezicht en dat je dankbaar bent voor alles wat jou ten deel valt. Dát diepe geluk, daarmee wil ik mensen weer in contact brengen. Zoveel mensen zijn dit immers kwijtgeraakt. En dat heeft vaak heel nare gevolgen, niet alleen voor je stemming, maar ook voor je gezondheid! Heel veel lichamelijke klachten hebben ook een mentaal-emotionele component, of er ligt een spiritueel gemis aan ten grondslag. Ik help mensen graag om dat uit te zoeken.”

Vijflagenmodel

Op de afbeelding is het vijflagenmodel te zien waarmee Rob werkt om alle aspecten van een mens te belichten: het lichaam, het denken, het voelen, iemands relaties (in zeer ruime zin) en de zingeving die iemand ervaart. Voor meer informatie: www.stukkenbeter.nl, info@stukkenbeter.nl, 06 30 27 14 34.

Vorig artikelWeer een aanrijding op kruispunt ‘De Knoop’ nu met fietser
Volgend artikelVeel enthousiasme voor maaltijdactie ouderen