DEVENTER – 11teamsports, de Europese marktleider op het gebied van voetbal en teamsport neemt per direct 100% Football over, de authentieke toonaangevende omnichannel voetbalspecialist van de Benelux. Door deze overname wordt niet alleen de positie van 11teamsports als Europese marktleider verder uitgebreid en versterkt, het geeft 100% Football ook de beoogde internationale schaalvergroting waar ze naar op zoek was.

Naast Walter van den Belt, die 15 jaar geleden het 100% Football concept vanuit zijn winkel in Apeldoorn begon, zullen André Vasterman en Martin Huizer toetreden als mede eigenaren van 11teamsports Benelux B. V.. Beide brengen meer dan 25 jaar ervaring met zich mee vanuit diverse senior functies die zij hebben bekleed binnen de sport branche.

Voor Dennis Schröder, general manager 11teamsports Group, is de overname van 100% Football een balangrijke mijlpaal waar zorgvuldig naar toe is gewerkt. „Met de overname van 100% Football maken we niet alleen een volgende stap in onze internationale uitbreiding, we zijn ook erg blij dat André Vasterman en Martin Huizer zijn ingestapt in het management team van 11teamsports Benelux. Ik kijk erg uit naar de samenwerking en ben ervan overtuigd dat we succesvol zullen zijn in de uitbreiding van onze unieke voetbal cosmos naar de Benelux“.

“Door lokale kennis te bundelen met de Europese marktpositie van 11teamsports ontstaat er een ideale omgeving waarin: de consument, prof & amateur clubs, verenigingen en B2B partners centraal staan. Naast het meest uitgebreide productaanbod streven we naar een hoog service niveau waardoor we onze doelgroepen optimaal kunnen bedienen“, aldus Walter van den Belt.

In lijn met 11teamsports‘ omnichannel strategie zal, het aantal landen waarin 11teamsports aktief is op 14 in totaal brengen. Naast E-commerce spelen uiteraard fysieke winkels een belangrijke rol en daarom krijgen de bestaande winkels in de aankomende maanden een 11teamsports uitstraling te beginnen met Apeldoorn (NL) en Luik (B).

Vorig artikelJong FC Utrecht – Go Ahead Eagles begint vrijdag 23 april een uur later
Volgend artikelInformatie ‘blauwe’ container Deventer