DEVENTER – Alle negen wedstrijden die op vrijdag 23 april in de Keuken Kampioen Divisie worden gespeeld, hebben een ander aanvangstijdstip gekregen. Het betreft onder meer het duel Jong FC Utrecht – Go Ahead Eagles, dat nu om 21:00 uur begint in plaats van om 20:00 uur.

De wijziging van het aanvangstijdstip heeft te maken met de Eredivisiewedstrijd Willem II – RKC Waalwijk, die met beperkt publiek wordt gespeeld. Door het verzetten van de aanvangstijden wordt er bij de Keuken Kampioen Divisie-wedstrijden van 23 april (die zonder publiek worden gespeeld) pas ná afloop van Willem II – RKC Waalwijk afgetrapt. Het besluit is tot stand gekomen na overleg met de clubs, de CED, ESPN en de lokale autoriteiten.

Vorig artikelMidzomer Festival en 75 Jaar Vrijheid uitgesteld naar 2022
Volgend artikel100% Football wordt 11teamsports Benelux