DEVENTER – Op 11 november 2020 is in Deventer het nieuwe Grondstoffenplan 2020-2024 vastgesteld. Voor de inwoners van Deventer gaat er een aantal zaken wijzigen. Op de website van Circulus-Berkel houden we u op de hoogte van die wijzigingen.

Alle bewoners van laagbouwwoningen in Deventer hebben half februari een brief ontvangen waarin een aantal wijzigingen op een rijtje wordt gezet.

In deze brief kondigen ze ook het verstrekken van de ‘blauwe’ container aan. Elk huishouden krijgt in principe zo’n container, bedoeld voor het inzamelen van oud papier en karton. Circulus-Berkel leegt deze container – gratis – elke vier weken. Vanaf 16 april 2021 zijn de nieuwe inzameldata te vinden in de (digitale) afvalkalender en de app.

30.000 blauwe containers
Maar liefst 30.000 papiercontainers worden er uitgezet in maart en april. Dat is een flinke klus. Pas als iedereen die dat wil ook daadwerkelijk een container heeft, kan Circulus-Berkel oud papier en karton op de nieuwe manier gaan inzamelen. Tot die tijd wordt er op de gebruikelijke manier ingezameld.

Vorig artikel100% Football wordt 11teamsports Benelux
Volgend artikelZonnebloem regio Deventer staat (weer) in de startblokken