DEVENTER – Of Go Ahead Eagles aanstaande zondag (2 mei) in De Adelaarshorst met beperkt publiek mag aantreden tegen Helmond Sport, wordt later deze week definitief bekend. Ondanks dat we nog niet voor honderd procent zeker weten of de wedstrijd toegankelijk is voor seizoenkaarthouders, heeft Go Ahead Eagles besloten om het bestellen van kaarten onder voorbehoud alvast mogelijk te maken.

Om Go Ahead Eagles – Helmond Sport met beperkt publiek te kunnen spelen, vraagt het nodige van de club én van onze seizoenkaarthouders. Door de ‘kaartverkoop’ alvast open te stellen voor onze seizoenkaarthouders, wil Go Ahead Eagles de benodigde ruimte creëren die nodig is om deze voorbereidingen zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Belangrijkste info op een rij

  • Op woensdag 28 april om 9:00 uur kunnen alle seizoenkaarthouders die dit seizoen nog GEEN competitiewedstrijd van Go Ahead Eagles in De Adelaarshorst hebben bezocht, onder voorbehoud een (gratis) kaart bestellen via deze link. Hierbij geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt.
  • Wedstrijdbezoekers moeten aantonen dat zij negatief zijn getest op corona bij een speciaal hiervoor geselecteerde locatie (zie verderop in dit bericht). Dit zijn regels die door de overheid zijn bepaald en waaraan Go Ahead Eagles gebonden is om een pilot-evenement te mogen organiseren.
  • De toegang tot De Adelaarshorst verloopt in tijdsloten (nadere informatie hierover volgt zodra definitief bekend is of Go Ahead Eagles – Helmond Sport met publiek gespeeld mag worden).

Testen voor toegang

Mocht Go Ahead Eagles toestemming krijgen om beperkt publiek te ontvangen tegen Helmond Sport, dan is – naast een wedstrijdkaart – ook een negatieve testuitslag verplicht vanuit de reglementen die ook Go Ahead Eagles vanzelfsprekend dient te volgen. Hiervoor dien je binnen 40 uur voor het einde van de wedstrijd een sneltest te doen via Testen voor Toegang. Een afspraak maken voor een sneltest kan via deze link, waar je tevens kunt zien waar de dichtstbijzijnde testlocatie in (de buurt van) jouw woonplaats is. In het geval van seizoenkaarthouders uit de regio Stedendriehoek is dit bijvoorbeeld Apeldoorn. Let wel: een afspraak maken bij Testen voor Toegang is pas mogelijk vanaf het moment dat honderd procent zeker is dat er publiek welkom is bij Go Ahead Eagles – Helmond Sport.