DEVENTER – 46 jaar voor de klas staan is niet niks. Els Dijkgraaf deed het met liefde. Op 5 mei gaat ze met pensioen. Het voelt voor Els een klein beetje als bevrijdingsdag.

Els stond één jaar in Diepenveen voor de klas, 26 jaar op de montessorischool en de laatste 19 jaar op Arkelstein. Gezien de huidige corona maatregelen is een groot afscheidsfeest helaas niet mogelijk, maar Els heeft op passende wijze zelf afscheid genomen.

Vrijdagochtend werd Els gebeld in de ochtendshow op Deventer radio, een complete verrassing. Tijdens het gesprek kwamen veel appjes binnen van leerlingen, haar dochter uit Singapore en van directrice Lia Suurd. Luister het interview hieronder

Vorig artikelRien Renema heeft weer genoeg hout voor zijn stiltedome
Volgend artikelEén jaar Balkon Beweging tijd voor een documentaire op Drtv