TWELLO – Van maandag 12 t/m zaterdag 17 april staat het Deense brillenmerk Lindberg centraal bij Oogwereld Jos in Twello. Op zaterdag 17 april is er een extra grote collectie aanwezig en zal een montuurstyliste u advies geven op kleur en stijl. Lindberg is een typische exponent van het minimalistisch Scandinavisch strak design. De monturen onderscheiden zich door luxe, eenvoud en comfort. Klassieke elegantie, maatwerk en kwaliteit maken de brillen uniek en tijdloos. Koopt u tijdens de exclusieve Lindberg dagen  een complete Lindberg bril dan ontvangt u een Lindberg zonneclip cadeau! Vraag in de winkel naar de mogelijkheden en voorwaarden van deze actie.

Wat maakt de Lindberg monturen zo bijzonder

De monturen van Lindberg zijn zo licht dat u nauwelijks merkt dat u een bril draagt. De brillen zijn uiterst geschikt voor multifocale glazen en door de strakke, minimalistische en tijdloze uitstraling perfect te combineren met elke outfit. Ze worden gemaakt  van kwalitatieve en luxueuze materialen zoals titanium, platinum, acetaat en zelfs goud of hoorn. Wat de monturen daarnaast zo bijzonder maakt, is dat ze geen schroeven of lasnaden bevatten. De frames worden uit 1 stuk gebogen en geplooid in de gewenste vorm. Titanium zorgt ook voor een ongeziene duurzaamheid en flexibiliteit. Een Lindberg bril kan jaren meegaan! Er is namelijk geen zwak punt waar de bril bij de minste weerstand op zal breken.

Benieuwd naar Lindberg? Oogwereld Jos verzoekt u dan een afspraak te maken zodat ze u de volledige aandacht kunnen geven en de maatregelen & richtlijnen van het RIVM goed kunnen opvolgen.

Oogwereld Jos
Duistervoordseweg 12A, Twello
T. 0571 273271
www.oogwereld.nl

Vorig artikelWin met Go Ahead Eagles krasse prijzen met Kootjes Kraskaart
Volgend artikel“Via Patries” al 11 jaar betrouwbare ondernemer in nieuwe én 2e hands (merk)kleding