ZUTPHEN – Via Patries is een hippe, eigentijdse en stijlvolle tweedehands- en outlet merkkleding voor dames waar je terecht kan van Zara tot Prada. Patries volgt de trends op de voet en verkoopt kleding van nu. Ze zal regelmatig de collecties aanvullen en op zoek blijven naar hippe kleding en accessoires. Uiteraard bent u voor het inbrengen van (merk)kleding van harte welkom. Hiermee profileert Via Patries zich door een aanlokkelijke mix van nieuwe en 2e hands (merk)kleding in het hogere segment. Zij houdt rekening met duurzame stoffen die van goede kwaliteit zijn, zodat de kleding een lang leven beschoren is. Op deze manier is duurzaamheid gegarandeerd. Onder het genot van een kopje koffie of thee krijgt je een uitstekend kledingadvies en zijn de aantrekkelijke prijzen een kers op de taart.

Via Patries is makkelijk bereikbaar via de IJsselkade in Zutphen. Voor inbreng, vragen of het maken van een afspraak kun je contact opnemen via de telefoon (tijdens de openingstijden) of via de mail. Een greep uit de merken: Humanoid, Turnover, Summum, No man’s land, Kyra en Co, King Louie, Patricia Pepe, Boss, By Timo, Marlene Birger, Custommade, etc. Dealer van sieraden merk: Ellen Beekmans

Via Patries, Marspoortstraat 25 a, Zutphen. Tel; 0575 51 7780 / 06 23470183
www.viapatries.nl / www.facebook.com/ViaPatries/

Vorig artikelExclusieve Lindberg dagen 12 t/m 17 april bij Oogwereld Jos in Twello
Volgend artikelStudio’s Van Hetenstraat niet slopen, een petitie van buurtbewoners en huurders