DEVENTER – Op donderdag 22 april van 12 tot 14 uur en zaterdag 24 april van 9 tot 12 uur is de Leprawinkel weer open en bent u welkom conform de geldende regels. Dus deze week kunt u een afspraak voor uw bezoek maken via tel. 0570 – 616 333.

Als u een tijdstip gereserveerd heeft, kunt u zich kort voor de afgesproken tijd melden bij de ingang van de Leprawinkel aan de achterzijde. Mondkapje verplicht! Wij willen u heel graag weer in onze winkel ontvangen !!

De Deventer ’Leprawinkel’ – waar je altijd héél voordelig allerlei leuke spulletjes, goede meubels, witgoed, boeken, dvd’s, cd’s, lp’s en mooie kleding kunt kopen – is aan de Smedenstraat 252 gelegen.  Vanwege de veiligheid van zowel onze klanten als onze medewerkers is besloten de in- en uitgang tijdelijk te verplaatsen naar de achterzijde van het pand aan Het Perck. Mocht u nog goed verkoopbare spullen voor ons hebben dan kunt u ons bellen op dinsdag- en donderdagochtend, tel.nr. 0570 616333 . Na een afspraak halen wij uw spullen graag op.

Voor meer en actuele informatie: www.leprawinkel.de

Vorig artikelEerste verzamelcontainer voor oud papier geplaatst
Volgend artikelGeen braderie maar wel oranje vlaggetjes in Diepenveen