DEVENTER – Het Midzomer Multicultureel Muziekfestijn en 75 Jaar Vrijheid kan wederom niet doorgaan. De corona maatregelen geven pas ruimte vanaf 1 juli en uitstellen naar latere datum wordt niet toegestaan.  Beide festivals schuiven dus weer door naar 2022. Het senioren festival Old Dèventer, dat op woensdag 25 augustus staat gepland, blijft nog op de agenda staan. De zondagmiddagconcerten starten mogelijk weer in juni.

Het zal van de ontwikkelingen afhangen of het mogelijk is om de honderden senioren naar het Worpplantsoen te krijgen. Ze staan ongetwijfeld te trappelen maar of de overheid dit toestaat is nog lang niet zeker. Het programma voor deze openlucht happening is er in elk geval klaar voor. Het Trio Marjolein Meijers (bekend van de Berini’s), de band Ranja & de Rietjes en het duo Nootmuskaat hopen eindelijk weer op te kunnen treden en hopelijk kan Good Old Tonny Leerink het geheel weer presenteren.

Koningsdag en Midzomer Multicultureel Muziekfestijn en 75 Jaar Vrijheid uitgesteld
Drie evenementen van de stichting Muziekkoepel Nering Bögel Worpplantsoen zijn helaas door de corona maatregelen komen te vervallen. Ook deze programma’s stonden klaar maar zijn doorgeschoven naar 2022.

75 Jaar Vrijheid staat gepland op zondag 1e Pinksterdag 5 juni en het Multicultureel Midzomer Muziekfestijn wordt gehouden op zondag 26 juni 2022.

Vorig artikelColumn Mikal Stet: Op de Welle
Volgend artikelJong FC Utrecht – Go Ahead Eagles begint vrijdag 23 april een uur later