dinsdag, 23 april 2024

Stadstroubadour blijft nog een jaar

DEVENTER – Op 1 januari 2020 is Maarten van Veen aangesteld voor twee jaar als eerste stadstroubadour van Deventer. Die periode wordt verlengd tot en met 2022.

Het jaar 2020 stond in het teken van de pandemie, waardoor veel activiteiten en gebeurtenissen niet plaatsvonden. Ook in de eerste helft van 2021 zijn weinig tot geen activiteiten mogelijk. Hierdoor kan de stadstroubadour zijn werk niet goed doen. In overleg met Maarten is besloten dat hij ook in 2022 de stadstroubadour van Deventer is. 

Wethouder Carlo Verhaar: “We hebben nu een jaar te maken met de vervelende gevolgen van corona voor de culturele sector. De stadstroubadour heeft zijn rol het afgelopen jaar minder goed kunnen pakken door het ontbreken van een podium. We gaan ervan uit dat hij vanaf de tweede helft van 2021 het stadstroubadourschap weer een lift kan geven.” 

Vorig artikelNostalgische kapperswinkel in Diepenveen verdwijnt
Volgend artikelGGD-vaccinatielocatie Deventer geopend en klaar voor eerste prik
error: Content is beschermd!!!