COLMSCHATE – Heb jij nog niets voor Moederdag gevonden? Kijk dan eens op www.webshopcolmschate.nl, want daar vind je de leukste pakketten om moeder eens flink in het zonnetje te zetten! De pakketten zijn samengesteld door de lokale winkeliers van winkelcentrum Colmschate.

Gratis bezorgd op Moederdag
Bestel je een pakket in de webshop? Dan wordt deze GRATIS bezorgd op Moederdag, tussen 09.00 – 11.00 uur in Deventer, Bathmen, Epse of Schalkhaar. Wat zal het een mooie verrassing voor mama zijn als er ineens zo’n pakket wordt afgeleverd!

Al vanaf 27,99
Er is al een verzorgingspakket voor moeder vanaf 27,99. Of voor iets meer kies je voor één van de verwenpakketten. Of gun je haar een lekker ontbijt op bed met daar nog leuke producten bij? Ook dat is mogelijk. Er is ook zelfs een pakket met daarin alle benodigdheden voor een gezellige high tea!
Kijk & bestel snel op www.webshopcolmschate.nl.