DEVENTER – Afgelopen zaterdag ging na maanden van voorbereiding de Wonderkas open. De Wonderkas is een plantenwinkel met een verhaal. Letterlijk! Zij vertellen graag, en uitgebreid, over planten en stekjes en wat groen met je doet.

Niet alleen is je plant, met de juiste verzorging, een blijvende verschijning in huis of op kantoor. Het is duurzaam, luchtzuiverend en stress reducerend. Niet voor niets zegt Mariëlle ‘Groen je dag’!

De Wonderkas geeft kleur aan je dag. Vanuit de kamerplantenwinkel, gelegen aan de Nieuwe Markt  in het centrum van Deventer, haalt zij de natuur in huis. Ervaar de groene sfeer, struin lekker rond en laat je adviseren over planten en stekjes.

Bij de Wonderkas stap je binnen in een groene oase van planten waar Mariëlle je graag op weg wijst naar die ene kamerplant die het best bij je past. De Wonderkas levert de mooiste planten, uit voorraad of speciaal op bestelling. Rechtstreeks van de kweker, zodat je verzekerd bent van écht mooi groen. Daarnaast kun je bij de Wonderkas ook terecht voor potten, plantenboeken, accessoires, leuke workshops én groenstyling bij jou thuis of op kantoor.

Bij De Wonderkas kun je in het najaar, wanneer het weer mag, tal van leuke workshops volgen. Door Mariëlle, of een andere plantenkenner of creatieveling. Wie de workshop ook geeft, Mariëlle belooft een inspirerende middag of avond vol groene tips,  zelfgemaakte accessoires of een interessant verhaal!

De Wonderkas is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.30 uur en woensdag op afspraak. Op koopzondag van 12.00 tot 17.00 uur

Wees gewaarschuwd; Mariëlle geeft de liefde voor de natuur graag aan jou door.

Vorig artikelColumn Mikal Stet: Wakkerder worden
Volgend artikelMan slachtoffer van bankpasfraude, politie zoekt herkenning (video)