DEVENTER – Vanavond was er weer een gloednieuwe aflevering van Café 1902 TV. Ter ere van de ongekende promotie van Go Ahead Eagles naar de Eredivisie pakten de mannen van Kippenhok flink uit voor de uitzending van vanavond.

Waar normaal gesproken drie gasten de norm is bij de voetbaltalkshow, daar wordt er vanavond een uitzondering op die regel gemaakt. Met een grotere ruimte en een grotere tafel in een setting die geheel ‘coronaproof’ is. Vanuit allerlei verschillende invalshoeken zijn er mensen uitgenodigd om aan te schuiven bij Café 1902 TV, met allemaal hun eigen bijdrage in de promotie van Go Ahead Eagles. Waar een reguliere uitzending meestal rond de vijftig minuten duurt, daar is de verwachting dat vanavond misschien wel de twee of tweeëneenhalf uur wordt aangetikt. Het is maar net hoe het allemaal loopt.

In het eerste uur zat de trainersstaf van Go Ahead Eagles aan tafel. Daarnaast vertegenwoordigden Bas Kuipers en Jeroen Veldmate vanavond de selectie, terwijl ook Alex Kroes en Jan Willem van Dop plaatsnam. Verder waren wethouder Rob de Geest, ‘kaasbaas’ David van Zijl en Han Kastermans van Retro Bridge van de partij.

In een voettalkshow gemaakt door supporters, kunnen de supporters zelf natuurlijk niet ontbreken. Aan tafel zaten onder anderen diehard-supporters Angelo en André, en ook Özcan Akyol is van de partij. Het is nog maar een kleine selectie van het grote aantal gasten voor de interactieve uitzending van vanavond, die alle kanten op zal vliegen. Café 1902 TV is vanavond vanaf 19:00 uur te zien via de Facebook-pagina en het YouTube-kanaal van Kippenhok en de Facebook-pagina en het YouTube-kanaal van Go Ahead Eagles.

Vorig artikelElektrische deelauto’s in de Zandweerd
Volgend artikelVerkeers- en coronamaatregelen binnenstad aangepast