DEVENTER – Bij de nieuwste video-clip ‘Holy Mama’ van Songwriter Frank Blueka beweegt alles aan het eind van de clip weer vooruit. Een positieve draai aan het thema van een donders mooie song. Holy Mama is een persoonlijke single en tegelijk een ode aan de natuur.

Samen met zijn Raalter producer Raymond van der Vechte blijft Deventenaar Frank Blueka met regelmaat keigoede muziek afleveren. In coronatijd heeft hij zich extra kunnen toeleggen op het internationaal uitbrengen van songs. Daar zijn de liefhebbers blij mee. Was zijn talent onder een beperkte groep al lang bekend, nu laat Frank een veel groter publiek genieten van zijn creaties. Doordat hij zijn akoestische stijl heeft verbreed, groeit de belangstelling voor Frank zijn songs uit alle lagen van de bevolking, leeftijden en gebieden. Hij lijkt iets universeel te raken. De essentie van zijn liedjes wordt breder en breder.

De nieuwste radio gearrangeerde song is ‘Holy Mama’.  Dit is een persoonlijke song over niet kunnen slapen. De song heeft echter gaandeweg het maakproces een bredere betekenis gekregen. Laten we de natuur nog wel genoeg slapen? Is er niet een fundamentele verandering nodig? Een zoektocht naar ons hart, ons innerlijke gevoel, het kloppende hart van de natuur. Frank laat mensen graag hun eigen keuzes maken, maar is voor zichzelf toch bezig met deze vragen.

De natuur wordt misschien wel daarom gekoesterd in de videoclip van Holy Mama. Merkwaardig goed passende beelden van Zuid-Amerika. Mooi, vervreemdend, ver weg en toch dichtbij. De beelden versnellen en vertragen op schijnbaar precies de juiste momenten. Ze lopen het grootste deel van de clip nog achterwaarts, maar aan het einde lijkt alles weer vooruit te lopen. Holy Mama, gaan we weer vooruit!?

De single Holy Mama is inmiddels op alle digitale kanalen te streamen. Voor de officiële release 14 mei was er een centrale ‘Unlock’ van Holy Mama op YouTube. Frank Blueka zijn website is www.frankblueka.com. Verder is Frank te vinden op Instagram, Spotify, LinkedIN en Facebook met een eigen page.

Vorig artikelWoningcorporatie Rentree bouwt verder aan de Rivierenwijk
Volgend artikelJ&R stroopwafels gaan richting spelers Helmond sport