DEVENTER – Eind april zijn er met behulp van een graafmachine twee grote bloemperken uitgegraven bij de Cees Wilkeshuisschool. Dit is mede mogelijk gemaakt door een subsidie van WijDeventer.

“In de weken tot de zomervakantie gaan wij aan de slag om de bloemperken te vullen. Hiervoor nemen de kinderen, ouders en collega’s stekjes mee van huis. Wij hopen met de straks gevulde perkjes de biodiversiteit van de buurt te vergroten. Zodat vlinders, bijen en andere insecten er weer een extra leefgebied bij hebben! Daarnaast biedt het een kans om natuurlessen bij de school te geven. In de komende jaren willen wij samen met de kinderen de bloemperken verder vergroenen”, aldus een woordvoerder van de school.

Vorig artikelVoetbalplezier in de zomervakantie bij Go Ahead Eagles
Volgend artikelNatuurrondje Nieuwe Plantsoen op zondag 23 mei