DEVENTER – Lijkt het jou leuk om 3 dagen te voetballen en te schitteren in een vernieuwd Go Ahead Eagles Soccer Camps tenue? In de zomervakantie worden er voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 t/m 15 jaar vernieuwde Go Ahead Eagles Soccer Camps georganiseerd!

Nieuw programma

Na het aanleren van nieuwe schijn- en passeerbewegingen brengen de deelnemers de aangeleerde skills in de praktijk tijdens verschillende kleine partijvormen. Tijdens de Go Ahead Eagles Soccer Camp staat plezier 3 dagen (dagelijks van 8.30 uur – 14.30 uur) voorop. De kosten van deelname aan een Go Ahead Eagles Soccer Camp zijn € 159,- deelname is inclusief een vernieuwd Go Ahead Eagles Soccer Camps tenue (shirt, broek en kousen).

Onderdelen Eagles Soccer Camp 2021:

– Een vernieuwd Go Ahead Eagles Soccer Camps tenue

– Skill Games uit FIFA 21 op het veld

– Nieuw: speciale toernooidag

– Kans om gescout te worden

– Gezonde tussendoortjes en drinken

– Begeleiding van gekwalificeerde trainers

– Go Ahead Eagles Soccer Camps medaille

Vragen of opmerkingen kunt u mailen naar: soccercamps@ga-eagles.nl

Vorig artikelNieuwe expositie bij Kunstwerkt opent op 27 mei
Volgend artikelNieuwe bloemperken voor de Cees Wilkeshuisschool