DEVENTER – Hopelijk mag ’t Zusje Deventer vanaf 26 mei a.s. haar deuren weer openen voor avondvullend bourgondisch genieten, maar tot die tijd is ’t Zusje op de Boreel geopend met een nieuw concept, namelijk ’t Zusje Overdag. Van 12 tot 18 uur kun je tapas eten op het buitenterras of alleen een drankje drinken. De Boreeltuin heeft vanaf een uur of 11 zon. Dat maakt het nog lekkerder om heerlijk te genieten van de heerlijke tapas hapjes en een drankje.

Na meer dan een half jaar helemaal dicht te zijn geweest is het weer fijn om gasten te ontvangen. Reserveren is gewenst, maar je mag natuurlijk ook gewoon aan komen lopen. Je vindt ’t Zusje in de Boreeltuin aan de Houtmarkt.

Vorig artikelHerinneringsbank ‘Snippeling bedankt Oxe’ onthuld
Volgend artikelVoorjaars-garage verkoop Leprawinkel op zaterdag 15 mei