DEVENTER – Zaterdag 15 mei is er van 09.00 tot 12.00 uur vanuit de garage aan de achterzijde van de ‘Leprawinkel’ aan Het Perck een garageverkoop!

We hebben een zeer divers aanbod aan spullen, waaronder natuurlijk ook tuinmeubelen. We hopen op mooi voorjaarsweer zodat iedereen lekker in de open lucht tussen onze spulletjes  kan rondneuzen!  Uiteraard is de winkel ook gewoon open. Voor ieders veiligheid: Mondkapje verplicht!

De Deventer ’Leprawinkel’ – waar je altijd héél voordelig allerlei leuke spulletjes, goede meubels, witgoed, boeken, dvd’s, cd’s, lp’s en mooie kleding kunt kopen – is aan de Smedenstraat 252 gelegen. Vanwege de veiligheid van zowel onze klanten als onze medewerkers is besloten de in- en uitgang tijdelijk te verplaatsen naar de achterzijde van het pand aan Het Perck.

Mocht u nog goed verkoopbare spullen voor ons hebben dan kunt u ons bellen op dinsdag- en donderdagochtend, tel.nr. 0570 616333. Na een afspraak halen wij uw spullen graag op.

Voor meer en actuele informatie: www.leprawinkel.de

Vorig artikel’t Zusje op de Boreel weer open met ’t Zusje Overdag
Volgend artikelWinkelcentrum Colmschate heet u weer welkom en deelt waardebonnen uit