COLMSCHATE – Op 6 juni organiseer ik, Silvia’s Catering op Rolletjes in samenwerking met Restaurant Loo te Loo Bathmen, Grand Café De Kroon te Markelo, Boerderij camping De Elshof en IJs boerderij Ôans te Dijkerhoek onze 3de  5-gangen voorjaars foodtocht langs velden en wegen, maar nu in het prachtige Salland en Hof van Twente. Even wat anders.

De start is in Deventer aan de Dortmundstraat 28a bij Silvia’s Catering op Rolletjes. Het eindpunt is bij IJs boerderij Ôans te Dijkerhoek. Tussendoor kom je langs in Loo Bathmen, Holten (Silvia’s Catering op Rolletjes staat óók op het terrein van Boerderij camping De Elshof), Markelo en vervolgens Dijkerhoek. U rijdt door het prachtige groene gebied van Salland en Hof van Twente.

U krijgt bij de start van de route een puzzel met vragen én uw 1ste gerechtje. Daarna gaat u verder langs een prachtige route op weg naar de volgende bestemming. Bij elke stop krijgt u de lekkernij van de deelnemende ondernemer uitgereikt via “take a way”, dus geserveerd in uw auto. De gerechten mag men vervolgens in de auto opeten op de desbetreffende parkeerplaats of buiten bij de auto.

Laat u verder verrassen!

In totaal krijgt u dus 5 gerechten, een mooie route om te rijden én een uitdagend puzzelspel voor onderweg (vergeet geen pen mee te nemen en evt. iets hards om op te schrijven). Een drankje mag u zelf halen bij de lokale ondernemer of zelf meenemen.
We starten in 4  blokken vanaf 11.00 uur. De blokken zijn naar keuze.

Wilt u uzelf inschrijven voor een plek of meer informatie? Neem gerust contact op met Silvia’s Catering op Rolletjes of kijk op de site www.cateringoprolletjes.nl onder “wie goat toeren”.

Prijs € 35,00 p.p . Zo steunt u ook de horeca. Wij zien u graag op 6 juni 2021

Vorig artikelStart archeologisch onderzoek Grote Kerkhof
Volgend artikelColumn Marcel Schoemaker: Rood en Geel