COLMSCHATE – De winkels zijn weer open en zelfs de terrassen in winkelcentrum Colmschate zijn weer geopend, dus heten de gezamenlijke winkeliers u graag weer van harte welkom! Dat is niet alleen te zien aan de vele feestelijke ballonpilaren in het winkelcentrum, maar ook door de vele waardebonnen die er de komende weken te winnen zijn. In totaal zit een bedrag van maar liefst € 20.000,- in de prijzenpot!

Hoe kun je winnen?
Je kunt winnen door vanaf nu een spaarkaart & stempel te halen bij 1 van de winkels in ons winkelcentrum. Haal 1 stempel bij een supermarkt, 1 bij een vers- of horecazaak, 1 bij een kleding- of schoenenwinkel, 1 bij een winkel in verzorging en 1 stempel bij één van de overige winkels. Je krijgt 1 stempel bij een besteding van ten minste € 10,-. Heb je de stempelkaart vol? Gooi hem dan in 1 van de 4 inleverboxen. Je vindt ze bij de Jumbo, Schuurman Schoenen, Bruna en Brasserie Bloom.

1600 prijswinnaars
Drie weken lang worden er wekelijks prijswinnaars getrokken uit de ingeleverde stempelkaarten van die week. Zij winnen een waardebon van € 10,- of € 20,-. Wekelijks zijn er 400 winnaars, in totaal maar liefst 1600! Prijswinnaars worden bekend gemaakt via de Facebookpagina van winkelcentrum Colmschate en via de website www.colmschate.com.

Vaker meedoen?
Omdat er zoveel waardebonnen te winnen zijn, kun je zo vaak mee als je wilt! Dus, ook als je al een keer hebt gewonnen, stempel dan gerust het volgende kaartje weer vol!

Meer informatie
De volledige uitleg, de spelvoorwaarden en alle informatie over de waardebonnen is te vinden via www.colmschate.com.

Vorig artikelVoorjaars-garage verkoop Leprawinkel op zaterdag 15 mei
Volgend artikelRoparunteam Run for Cancer uit Deventer gaat mini Roparun lopen