dinsdag, 16 april 2024

Carinova investeert in nieuwe technologieën

FOTO: MBS

DEVENTER – Carinova investeert in nieuwe technologieën en innovaties die het werk sneller, makkelijker, eenvoudiger en beter maken. En daarmee kan er meer tijd aan zorg voor cliënten worden gerealiseerd. Ruim 700 medewerkers op Carinova woonzorglocaties ontvangen hun persoonsgebonden iPad voor 8 juni aanstaande. Eerder al ontvingen de medewerkers thuiszorg hun ipad.

Carinova zet vol in op het bieden van digitale zorg. Recente voorbeelden zijn medisch specialistische zorg thuis, telemonitoring bij chronische patiënten en online contact met zorgverleners. Nu worden de medewerkers woonzorg gefaciliteerd met een ipad. Daarnaast worden er ook digicoaches ingezet om ondersteuning te bieden aan medewerkers in het gebruik van de verschillende ICT programma’s. 

Om de zorg steeds meer om cliënten heen te organiseren zet Carinova techniek en innovatie actief in. Dat medewerkers de beschikking krijgen over de nieuwste hulpmiddelen is daarbij essentieel. Met de iPad hebben de medewerkers direct toegang tot alle relevante gegevens maar zijn ook in staat hun werkzaamheden flexibeler uit te voeren. Ook een groot winstpunt is dat met gebruikmaking van de ipad de online digitale samenwerking wordt bevorderd. 

Vorig artikelOvereenstemming onbeveiligde overwegen Diepenveen
Volgend artikelKazernestraat vanaf maandag deels afgesloten voor werkzaamheden
error: Content is beschermd!!!