DEVENTER – Van maandagmorgen 7 juni tot en met vrijdag 11 juni 19 uur is de Kazernestraat in de richting van het centrum afgesloten in verband met herstelwerkzaamheden. Er wordt een omleiding ingesteld via de A1.

De put in de Kazernestraat is toe aan herstel. Rondom de put wordt de ondergrond hersteld door het wegdek te verwijderen. Vervolgens wordt de fundering opnieuw opgebouwd en voorzien van nieuwe wegdek.

Planning
De werkzaamheden vinden plaats van 7 juni 2021 tot en met 11 juni 2021 tussen 07:00 uur en 19:00 uur. Op 11 juni hopen wij de werkzaamheden af te kunnen ronden, uiteraard afhankelijk van het weer. Er is mogelijk uitloop in de avond en nachturen op deze dagen.

Bereikbaarheid
De put in de Kazernestraat ligt bij de kruising Mr. De Boerlaan / Kazernestraat. Voor de veiligheid van bewoners en de wegwerkers is tijdens de werkzaamheden een deel van de Kazernestraat afgesloten.

Dat betekent het volgende voor de bereikbaarheid:
Doorgaand verkeer over de Kazernestraat is niet mogelijk vanaf de Mr. De Boerlaan richting Boreel en Emmaplein. Hiervoor worden omleidingen aangegeven met bebording. De rijbaan vanaf het Emmaplein naar de Mr. De Boerlaan is niet gestremd
Verkeer richting Twello wordt omgeleid via de A1
Parkeergarage Boreel en Brinkgarage zijn bereikbaar via een omleiding

Kijk voor de exacte omleidingen op: Putrenovatie Kazernestraat | Gemeente Deventer.

Vorig artikelCarinova investeert in nieuwe technologieën
Volgend artikelColumn Mikal Stet: Jacky