DEVENTER – De tickets voor de voorstellingen tijdens het eerste weekend van Deventer Op Stelten – Binnen de Perken zijn vanaf vrijdag 18 juni in de loop van de dag online te bestellen via www.deventeropstelten.nl! Omdat er slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar is start de verkoop in drie delen:

-ticketverkoop voor 2 t/m 4 juli start op vrijdag 18 juni
-ticketverkoop voor 5 t/m 8 juli start op maandag 21 juni
-ticketverkoop voor 9 t/m 11 juli start op woensdag 23 juni

Tickets kosten € 3,50, bij aanvang van de voorstelling ontvangt u hiervoor een consumptiemunt te besteden bij de horeca in de Deventer binnenstad (incl. IJsselhotel, DAVO, Burgerhaven).

In het eerste weekend (2 t/m 4 juli) vinden er 12 verschillende voorstellingen plaats. Onder andere in MIMIK (Panama Pictures en Tall Tales Company), Burgerhaven (muziektheater BOT), de Schouwburg (Knot on Hands en Marta&Kim), de Bibliotheek (Tof Théâtre) de Bergkerk (Cie Monad) en de Boreeltuin (Cie du Petit Monsieur). Ook tickets voor de doorlopende voorstellingen in de Stadhuistuin (die.f), tuin in de Kleine Overstraat (Iris Carta) en de Schouwburg (WENTEL) zijn vanaf 18 juni te bestellen voor het eerste weekend, de verkoop voor deze voorstellingen later in de week start 21 en 23 juni.
De (digitale) tickets werken in combinatie met de app Close, om zo te kunnen voorzien in specifieke informatie per voorstelling en het ticket vooraf te bevestigen n.a.v. de gezondheidscheck/vragen rondom corona.

Voor de installatie dRift van Ilotopie, de wandeling ‘Een Blauwe Vogel’ en de voorstelling The Tube van TAMTAM objectentheater zijn géén tickets nodig.

Voor de wandeling ‘Wandelen met een Schildpad’ van Pieter Post Productions reserveert u online via www.deventeropstelten.nl een tijdsblok om te wandelen, u kunt vervolgens tijdens het festival het boekje ophalen bij de VVV Winkel (Brink 89, di-za 10-17, zo-ma 11-16) of de Infostand op het Grote Kerkhof (2 t/m 11 juli, 15-22 uur).

‘Deventer Op Stelten’ wordt georganiseerd door het Evenementenbureau dEVENTer. Voor de totstandkoming van het programma van deze editie is samengewerkt met Theaterbureau HH Producties. Het festival is mogelijk dankzij subsidies van de Gemeente Deventer, Provincie Overijssel en het Fonds Podiumkunsten en sponsor- en partnerships met bedrijven uit Deventer en omgeving, o.a. Witteveen+Bos, Grolsch, Centrumgarage, Drukwerkdeal.nl, Indito, Stichting Deventer Binnenstad Management (SDBM), Wolters Vastgoedonderhoud, Jb Bussink, NV Bergkwartier, de horeca, ambulante handel en alle andere sponsoren van Deventer Evenementenstad.

Vorig artikelZondag start voorbereiding 2021/2022 voor Go Ahead Eagles
Volgend artikelOp Wijksafari Hittestress in Zandweerd-Noord