DEVENTER – Ben je ook klaar voor een sportieve uitdaging? Zondag 20 juni is er weer een Greenrun. De versoepelingen zijn er en met een mooi plan om toch de 1½ meter afstand te houden wil de organisatie weer een Greenrun organiseren in Diepenveen.

Net als de laatste editie zal er geen massastart zijn. De verschillende onderdelen hebben tijdvakken waarin gestart kan worden. Ook zal er op het plein rondom de inschrijving, start en finish op gelet worden dat er voldoende afstand gehouden kan worden.

Er zijn dit jaar 3 onderdelen te weten een wandelroute en een run over 5 of 10 km en een run-bike run uitdaging over 21,2 km.

De Greenrun organiseert dit jaar voor de 5e keer deze loop. Elk jaar was de opbrengst bedoeld voor een goed doel. Dankzij sponsoren is het elk jaar nog gelukt om 100% van het inschrijfgeld d te doneren aan een goed doel. Dit jaar gaat de opbrengst naar de roparun, een team uit Deventer die zich inzet voor de palliatieve zorg en daarin ook nog de hospice de `winde in Deventer steunt.

Zin in een feestje? De Greenrun bestaat 5 jaar, dus willen we er een mooi event van maken met een mooie medaille als herinnering

Meer weten? Meedoen? Inschrijven? Ga snel naar de webpagina van de Greenrun en tot zondag 20 juni.  www.greenrun.nl

Vorig artikelHandhaving stuurt na afsluiting Verlaagde Wellekade mensen weg
Volgend artikelHerstart inloopactiviteiten bij De Ontmoeting