DEVENTER – Na een aantal maanden gesloten te zijn wegens de corona-maatregelen, gaat Christelijk Inloophuis De Ontmoeting weer beginnen met de inloopochtenden.

De Ontmoeting staat open voor iedereen die behoefte heeft aan gezelligheid, een luisterend oor en even tot rust wil komen. Een gratis kopje koffie/thee/cappuccino met wat lekkers erbij, een spelletje, een goed gesprek, of juist even met een magazine je eigen plekje hebben; daarvoor moet je bij De ontmoeting zijn.

De inloopochtenden zijn elke vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 12.00. De Ontmoeting is gevestigd op Nieuwstraat 19/21.

Ook de andere activiteiten starten weer op: de creatieve activiteiten op donderdagochtend, de open maaltijden op donderdagavond en de gebedsochtenden op dinsdagochtend. Meer informatie vind je op www.deontmoeting-deventer.nl. Je kunt ook bellen met 0570-247956.

Vorig artikelGreenrun viert sportief feestje in Diepenveen
Volgend artikelSpeciale vermelding voor programma De Wasstraat