DEVENTER – Zaterdag 3 juli is er van 09.00 tot 12.00 uur vanuit de garage aan de achterzijde van de ‘Leprawinkel’ aan Het Perck weer een GARAGEVERKOOP! We hebben een grote verscheidenheid aan spullen, dus er is voor iedereen wel iets bij!  Uiteraard is de winkel ook gewoon open.

De Deventer ’Leprawinkel’ – waar je altijd héél voordelig allerlei leuke spulletjes, goede meubels, witgoed, boeken, schilderijen/prenten, dvd’s, cd’s, lp’s en mooie kleding kunt kopen – is aan de Smedenstraat 252 gelegen. Mocht u nog goed verkoopbare spullen voor ons hebben dan kunt u ons bellen op dinsdag- en donderdagochtend, tel.nr. 0570 616333 . Na een afspraak halen wij uw spullen graag op. Voor meer en actuele informatie: www.leprawinkel.de

Vorig artikelLang Leve de Vereniging: Deventer Symfonisch Orkest
Volgend artikelDe Verras-tas van de Wonderkas, Groen je Dag!