DEVENTER – Het Europees voetbalspektakel is in volle gang, de oranjekoorts begint steeds verder aan te zwellen nu Nederland zijn eerste wedstrijd tegen Oekraïne in de pocket heeft. En natuurlijk zijn wij ‘erbij’! De gevel van de grafische ontwerpstudio is compleet ingepakt in oranje folie met de slogan ‘Nederland on- houdbaar’, hopende dat Nederland nu niet meer te stoppen is. Is het aan de buitenkant al opvallend door het oranjegevoel, in de studio is het al helemaal feest.

Zodra de zon opkomt en de eerste zonnestralen de gevel beroeren, speelt de schaduw van de letters binnen zijn eigen spel. Hoe hoger de zon komt te staan, des te mooier wordt het positiespel van de schaduwletters. Een mooier begin van de dag kunnen wij ons als grafisch ontwerpers en lettergekken natuurlijk niet wensen. Nu maar hopen dat onze leeuwen echt los gaan en de folie voorlopig kan blijven zitten.

Houdbaar. Concept Vormgeving Fotografie

Vorig artikelBibliotheek Centrum en Colmschate verruimen openingstijden
Volgend artikelRien en Alie Hupkes 60 jaar getrouwd