DEVENTER – Ze wonen 60 jaar in hetzelfde huis en zijn nog steeds verliefd! Rien, geboren in Zeist, is zijn leven lang autostoffeerder en meubelstoffeerder geweest met een eigen bedrijf op de hoek Halvestraat/Korte Schoolstraat te Deventer: Hupkes Meubelstoffering. Alie was voor haar huwelijk lokettiste bij postagentschap Stoelhorst; hoek Radstakeweg/Eerste Weerdsweg.

Ze trouwden op 14 april 1961. In het gezin werden drie kinderen geboren; een dochter en twee zoons. Toen de kinderen ouder werden, hielp Alie Rien in het bedrijf met allerlei bijkomende werkzaamheden en samen deden ze de inkoop van de prachtigste stoffen.

De laatste jaren is Rien een veelbelovende abstracte kunstschilder geworden, hij noemt zichzelf geen kunstenaar maar kunstenmaker. De schilderijen zijn op verschillende plekken in Deventer tentoongesteld geweest.

Met 80-85 jaar genieten Rien en Alie nog steeds met volle teugen van het leven en hopen ze zo nog lang zelfstandig te kunnen blijven wonen in hun eigen huis aan de Eerste Weerdsweg.

Fijne diamanten tijd gewenst namens kinderen en kleinkinderen.

Vorig artikelNederland on-houdbaar
Volgend artikelUit-Tips VVV Deventer week 24