DEVENTER – Sinds deze week heeft het Deventer Nieuws er twee nieuwe gezichten bij, maar zeker geen onbekende. Nick Prins en Paul Kusters komen het team van dé Deventer krant versterken. Beiden hebben hun sporen verdiend in de drukkers- en uitgeverswereld. Paul Kusters, bekend van de Hanzestad drukkerij en nieuwssite Hanzestad.nl zal 2 dagen in de week klanten bezoeken. Nick Prins, ex-accountmanager van het Deventer Dagblad/ de Stentor en MKB magazine zal het Deventer Nieuws komen versterken met zijn jarenlange kennis en ervaring. “We zijn erg verheugd dat beide mannen bij onze uitgeverij komen werken, want kennis maakt macht, en dat is mooi voor onze echte Deventer krant, natuurlijk naast onze huidige medewerkers”, aldus Jeroen Schoppema.

Vorig artikelStart nieuwe expositie Museum EICAS preview
Volgend artikelIngezonden brief: ‘Vergeten bewoners’ Walstraat komen in actie