COLMSCHATE – Mooi nieuws voor de fans van de kermis. Van vrijdag 30 juli kun je 10 dagen lang genieten van ruim 40 attracties op het evenemententerrein De Kuip in Colmschate.

Er valt van alles te beleven voor jong en oud. Ga je voor Project 1 de Slinger of voor het grootste spookhuis van Nederland? Maar een ritje in de breakdance wil je toch zeker niet missen.  Het kan allemaal. Genieten van die heerlijke suikerspin, oliebollen of poffertjes. De zomerkermis is een belevenis voor de hele familie. Zeker voor de kids is er van alles te doen. De draaimolen, de race-o-rama, trampoline springen, de superspannende achtbaan of lekker ouderwets ballen gooien.

Coronoproof genieten

De organisatie van de zomerkermis heeft in nauw overleg met de gemeente Deventer er alles aan gedaan om de kermis coronaproof te maken. Zo zijn er brede looppaden van 10 meter met een vastgestelde looprichting. Staan er overal desinfectiezuilen en is er speciale beveiliging om alles in goede bannen te leiden. Zelfs aan de buurt is gedacht doordat er op de hele kermis dezelfde muziek gespeeld gaat worden om de geluidsoverlast te beperken. En regelmatig zal er een jingle klinken met een herinnering voor de bezoekers zich aan de regels te houden.

Dus eindelijk kunnen we weer eens genieten van een leuk evenement in Deventer. De zomerkermis heet iedereen dan ook van harte welkom elke dag vanaf 14.00 uur. De weergoden hebben mooi weer beloofd en de exploitanten zijn er dan ook helemaal klaar voor.

Lekker zwieren en zwaaien, spanning en sensatie, een gokje wagen  en smikkelen en smullen. Dat is de Mega Zomerkermis in Colmschate.

(Door Paul Kusters)

Vorig artikelHet Kom erbij Festival, Kom Erbij en Organiseer mee!
Volgend artikelSchrӓder Mode klaar voor de toekomst in nieuw pand