DEVENTER – Stel je eens voor, een festivalweek voor alle oudere Deventenaren met de stad als festivalterrein. En de programmering is niets anders dan iedere andere week van het jaar…

Het Kom erbij Festival vindt plaats van 1 t/m 8 oktober en is een week van kunst, cultuur, sport & beweging, inspiratie en ontmoeting. Initiatiefnemer is het Netwerk Ouderen Actief Deventer (NOAD). Het NOAD bestaat uit zowel vrijwilligers als professionals die allemaal hun eigen activiteiten organiseren. In de week van het Kom Erbij Festival bundelen ze hun krachten om ouderen samen te brengen en te verbinden.

Jouw activiteit in de etalage

Maar ook andere Deventer partijen worden van harte uitgenodigd om hun activiteiten aan te melden voor het Kom erbij Festival. Alle (eenmalig) gratis activiteiten waaraan ouderen op laagdrempelige wijze aan mee kunnen doen zijn welkom in het programma. Deze activiteiten worden opgenomen in de promotie van het festival door middel van posters, flyers en een programmaboekje.

Meedoen en verbinding zijn van levensbelang. Vooral in deze bijzondere tijd. Door de coronacrisis zijn veel mensen het contact met elkaar verloren. Ouderen die meer verbondenheid ervaren in de buurt hebben een kleinere kans op gevoelens van eenzaamheid.

Het is tijd om met het Kom Erbij Festival de stad op z’n kop te zetten en samen het leven te vieren! Het aanmelden van activiteiten kan tot 22 augustus via www.komerbijdeventer.nl

Vorig artikelKleinste boekenmarkt van Deventer op zaterdag 7 augustus bij Leprawinkel
Volgend artikel10 dagen genieten van de kermis op evenemententerrein De Kuip