DEVENTER – Op woensdag 14 juli 2021 werkt Dostal Wegenbouw in opdracht van de gemeente Deventer aan het asfalt op de Zweedsestraat en Visbystraat. Beide wegen zijn dan afgesloten voor doorgaand verkeer. De aannemer is aan het werk tussen 09.00 en 15.00 uur. De deklaag van het asfalt wordt hersteld. Ze fresen delen van het asfalt weg en brengen deze opnieuw aan. Daarna herstellen ze de bermen. In de afbeelding is de rode lijn het werkvak.

Bereikbaarheid

Tijdens de werkzaamheden zijn de Zweedsestraat en Visbystraat afgesloten voor doorgaand verkeer. Bedrijven blijven bereikbaar, maar we vragen hen rekening te houden met de werkzaamheden. Verkeer dat onvermijdelijk door het werkvak moet, wordt begeleid door verkeersregelaars.

Contact

De werkzaamheden worden uitgevoerd door Dostal Wegenbouw. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u terecht bij de uitvoerder of bij Gemeente Deventer.

  • Uitvoerder Dostal: Maik Hendriksen, telefoonnummer 06 – 12 83 07 60 of e-mailadres m.hendriksen@dostal.nl.
  • Gemeente Deventer: Anthony Blanken, e-mailadres a.blanken@deventer.nl.
Vorig artikelPMD-container voor SV Schalkhaar geplaatst
Volgend artikelJong Oranje begint kwalificatiecyclus voor EK in Adelaarshorst