DEVENTER – Eind 2020 startte BioToko Deventer met haar 2e vestiging. Al gelijk vanaf de start groeide de klandizie in afhalen en bezorgen, maar er is meer. BioToko verzorgt ook catering. Vanaf 12 tot 250 personen kun je probleemloos terecht bij BioToko. Met 10 jaar ervaring bieden ze een afgewogen assortiment met voor elk wat wils. Vegetariër, veganist en vleeseter kunnen op maat een catering laten samenstellen.

Het zijn dezelfde gerechten als die je in de winkel aan de Pikeursbaan kunt kopen. Heb je geen verstand van al die namen van de gerechten en wil je toch iets lekkers, dan is er de standaard catering. Hierin is er voor iedereen voldoende keus. Vlees, vegetarisch, pittige en milde gerechten. Voor een vaste prijs per persoon en uit te breiden met saté en verschillende smakelijke bijgerechten. Alle gerechten worden in eigen keuken in Zutphen geproduceerd.

De gerechten worden op locatie in shafing dishes gepresenteerd en opgewarmd. Er worden kaartjes bij elk gerecht gezet met de ingrediënten, allergenen en of een gerecht pittig is. Op verzoek worden er ook borden en bestek meegeleverd. Volledig verzorgd dus. Het enige dat je zelf hoeft te doen is de deksels er af te halen. ‘s Avonds wordt alles weer vuil opgehaald.

Toch eens proberen? Vraag vrijblijvend een offerte aan. Meer info op: biotokoholland.nl/catering of bel met Frank Loef op 06-515 32 405.

BioToko is eigendom van Frank, Thomas en David Loef en heeft vestigingen in Zutphen, Deventer en Arnhem. Er werken ruim 60 mensen, professionele koks, maar ook parttime scholieren en studenten. Kijk ook eens op biotokoholland.nl.

Vorig artikelDeventer Padel Kampioenschappen begin september
Volgend artikelVerkiezing ‘Deventer monument van het jaar’ 2021 (VIDEO)