DEVENTER – Ben je eigenaar of bewoner van een gemeentelijk of rijksmonument of als vrijwilliger hier bij betrokkenen en vind je dat jouw pand het dubbel en dwars verdient om ‘Deventer monument van het jaar’ te worden, dan is Deventer Verhaal op zoek naar jou!

Een jury selecteert de drie meeste aansprekende inzendingen. Die kandidaten krijgen voor het wedstrijdelement van de verkiezing marketingbudget beschikbaar gesteld. Met dat budget moeten zij campagne voeren en zo proberen stemmers voor zich te winnen. Het publiek kan vervolgens stemmen op deze drie monumenten. De winnaar ontvangt tijdens de huldiging op 10 september 2021, naast de eeuwige roem, een professionele fotoreportage van het monument.

Wil je een monument aanmelden? Kijk op www.openmonumentendagdeventer.nl/verkiezing voor meer informatie en de voorwaarden van de verkiezing.

Vorig artikelCatering van BioToko Deventer
Volgend artikelRubberboot stuurloos nadat bestuurder uit boot valt