DEVENTER – Bij Coronateststraat Deventer kunt je je gratis laten testen voordat je op reis of vakantie gaat. We werken samen met de overheid. Binnen 24 uur heb je de uitslag.

In juli en augustus stelt de Rijksoverheid gratis coronatests voor reizigers beschikbaar. Coronateststraat Deventer doet daaraan mee. Dus reis je vanuit Nederland naar het buitenland? Bekijk dan altijd eerst het reisadvies en de testeisen van het land waar je naar toe gaat en maak een afspraak bij ons. Voor een reis binnen de Europese Unie heb je bijvoorbeeld een coronabewijs of een negatieve coronatest nodig. Een coronabewijs krijg je als je volledig gevaccineerd bent of als je kunt aantonen dat je corona hebt gehad. Als je niet in aanmerking kunt komen voor een coronabewijs dan heb je een negatieve coronatest nodig om te mogen reizen. De testuitslag kun je vervolgens tonen aan de grens of aan boord van bijvoorbeeld het vliegtuig. Dat geldt ook voor buitenlandse reizigers die vanuit Nederland naar een ander land reizen. Of voor landen buiten Europa.

Bij ons kun je je in juli en augustus gratis laten testen met een PCR test. We hebben 3 afnamepunten, waardoor we je snel kunnen helpen en je veilig op reis kunt.

Voor meer informatie zie onze website www.coronatest-deventer.nl of bekijk de website van de rijksoverheid. Wil je bij ons een afspraak maken voor een PCR test, meld je dan aan bij testenvoorjereis.nl, vul de gegevens in en kies onze teststraat aan de koningsbergenstraat 6, Deventer.

Vorig artikelBLOG vanuit de Wonderkas: Zoveel keus, maar hoe kies je de juiste plant?
Volgend artikelPMD-container voor SV Schalkhaar geplaatst