DEVENTER – Vrijdag 2 juli heeft Edith de Beus na 39 jaar afscheid genomen van het onderwijs. Aangezien Edith en haar man Ferdinand iedere zomer met veel plezier in Italië verblijven, was het thema gauw gekozen. In de ochtend werden zij opgehaald in een authentieke Kever. Na een warm welkom op het schoolplein (zie foto’s) gingen Edith en Ferdinand alle klassen langs. In de onderbouw mochten ze plaatsnemen in een heuse gondel, terwijl de kinderen “O solo mio” zongen.

Ook was er een Italiaanse modeshow en kon zij in elke onderbouwgroep een Italiaans gerechtje eten. In de middag konden ouders en oud-collega’s afscheid nemen op de receptie. En in de avond was er het afscheid met een Italiaans tintje van haar collega’s op Montessorischool Oudaen.

Wij zullen de bevlogenheid, kennis en gezelligheid van Edith erg gaan missen, maar wensen haar vele mooie jaren met Ferdinand en hun kinderen en kleinkinderen!

Vorig artikelVrouwen aan het roer bij SV Colmschate ‘33
Volgend artikel100 Jaar muziekvereniging St Caecilia Schalkhaar