DEVENTER – Zaterdag 7 augustus is er van 09.00 tot 12.00 uur vanuit de garage aan de achterzijde van de ‘Leprawinkel’ aan Het Perck toch nog een boekenmarkt in Deventer! Het kan natuurlijk niet de grootste boekenmarkt van Europa zijn, maar wij hebben een aantal kramen vol thrillers, romans, literatuur, kunst, biografieën, stad- en streekgeschiedenis, maar natuurlijk ook strips en kinderboeken. Voor iedereen is er wel een mooi boek bij en …. de boeken zijn niet duur! Kom dus vooral kijken of er voor iets bij is.

En voor alle andere spulletje: onze winkel is vanzelfsprekend ook gewoon open. De Deventer ’Leprawinkel’ – waar je altijd héél voordelig allerlei leuke spulletjes, goede meubels, witgoed, boeken, dvd’s, cd’s, lp’s en mooie kleding kunt kopen – is aan de Smedenstraat 252 gelegen. Mocht u nog goed verkoopbare spullen voor ons hebben dan kunt u ons bellen op dinsdag- en donderdagochtend, tel.nr. 0570 616333 . Na een afspraak halen wij uw spullen graag op.

Voor meer en actuele informatie: www.leprawinkel.de

Vorig artikelBloemen, struiken, bomen, voordelig of voor niks
Volgend artikelHet Kom erbij Festival, Kom Erbij en Organiseer mee!